Melisa Lleshi: Dua të adoptoj një fëmijë!

2 muaj më parë

Nuk ka shumë që është bërë pjesë e “Big Brother Vip Kosova” dhe Melisa ka shprehur sot dëshirë e saj për t’u bërë nënë.Ajo tha se ka dëshirë të adoptojë një fëmijë dhe ndoshta viti i ardhshëm do të jetë viti që ajo do ta realizojë këtë dëshirë të saj.

Ndërkaq, banorët vazhduan të diskutojnë për martesën dhe krijimin e familjes. Menjëherë pasi përfundoi eksperiencën në “Dance Albania”, Melisa u bë pjesë e Big Brother.

Ajo njihet për natyrën e saj të drejtpërdrejtë.

 

 

Të ngjashme