Megjithese i preferuari i Erion Velise, Noizyt i heqin dritat ne koncert. Publiku therret : Rama ik.

2 muaj më parë

Ne koncertin e Noizyt edhe pse atmosfera ishte shume e mire, ikën dritat në momentin kur po këndonte Dhurata Dora.
Publiku harroi se përse ishin mbledhur dhe menjëherë brohoritën “Rama ik”. Ka më shumë se 5 minuta që situata vazhdon të jetë nder në shesh dhe muzika ende nuk ka filluar.

Fansat e Noiyzt duket se po mërziten dhe po kërkojnë reperin që të ngjitet në skenë por nga reperi ende asgjë..

Të ngjashme