Megi e ka ndarë mendjen do të jetë fituesja e Dancing. Shikoni pazaret që bën me konkurrentët…

2 muaj më parë

Megi Pojani është një nga konkurrentet pretendente për të fituar kupën e “Dancing with the Stars”. Këtë e ka treguar Megi me punën e saj, publiku me pëlqimet e tij si dhe juria me vlerësimet e saj.

Por Megi mesa duket se ka në plan të ndalet andaj dhe ka filluar të bëj “pazaret” e para, për të fituar kupën e kërcimit. Një nga konkurrentet që ka kompromentuar është Sara Hoxha. “Siç e lamë në minutën e 90 nata finale, rrëshket taka padjeshka nuk realizohet”, shkruan Megi.

Sigurisht që kjo video është me humor sepse të dyja vajzat shpërthejnë në të qeshura në fund të saj.

Të ngjashme