Friday, January 28, 2022

Latest Posts

Me te gjithe kunder,kush nga Vip-at mbeshteti Beatrixen?

Lidhja,marredhenia,dashuria,simpatia, pasioni,  verjani emrin si te doni asaj qe ka midis Trixes dhe Donaldit,eshte kryqezuar kudo ku flitet shqip.

Jo vetem shikuesi i thjeshte qe eshte shume i ndjeshem ndaj ketyre temave por edhe shume vip-a kane bere reagimet e tyre duke mbajtur ane.

Ajo qe dime eshte se shumica jane krah Bores por mbreme me ne fund reaguan edhe disa miq te Trixes.

Mes tyre ishte Elena Lika,Endrit Mertiri,Andi Vrapi,Anxhelina dhe Fjolla Morina

Latest Posts

Don't Miss