Kryefjala Logo

“Më shohin me adresa fallco”Me kë e ka kunjën Beatrixi?

19 Qershor, 2022 | 6:04 pm

Beatrix Ramosaj vazhdon të jetë qëndër e vëmendjes në çdo publikim që bën në Instagram.

Të gjithë presin akoma se ajo mund të thotë diçka që ende nuk e dimë.
Por,kto VIP-et tona mbarojnë për pak mister dhe kur kanë diçka për të thënë e thonë larg e larg.

Sot përshembull,Trixa me anë të një video-je në TikTok,përdori audion e një gruaje që thotë:”Motër,vishu,duku bukur,ata po të shohin me adresë fallco.Mbyti,irritoi me jetën tënde të bukur.Faleminderit ”

Tani e merrni me mend vetë ju se çfarë bëhet në komente me Boratoret dhe Trixatoret..

Të ngjashme