“Me kthe Xhinin dhe ta hoqa follow” Semi merr hak ndaj Donaldit

12 muaj më parë

Po jetojme disa dite ku edhe frigoriferin te hapesh te del Donaldi dhe Trixa duke i marre ere njeri tjetrit,me Boren ne ngrirje sepse nuk po reagon dhe Semin qe po ben jashte ate qe duhej te bente brenda.

Semi ka bere unfollow Donaldin ne Instagram pasi gjate spektaklit te se martes i kerkoi Arbanes ti kthente edhe pellushin qe i la para se te dilte.

Sot ne keto kohe teknologjie,te te heqin ‘follow’ perkthehet me:”Te kam hequr nga jeta ime”

Nderkohe Donaldi qe po jeton nen aromen e Beatrikses vazhdon ta ndjeke duke mos ditur asgje qe jasht po behet nami!


 

Të ngjashme