Kryefjala Logo

Me këtë model flokësh Valbona Selimllari duket si motra binjake e aktores franceze

5 Prill, 2022 | 5:26 pm

Sa prej jush e kanë parë filmin “Se un giorno busserai alla mia porta” ( Nëse një ditë do të trokasësh në derën time)?! Një prodhim kinematografik italian ku interpretonin aktorët, Virna Lisi, Matilda May (në rolin e Claudia Bandini-t), Jean Pierre Cassel, etj.

Pikërisht Matilda May, aktorja franceze na duket si motra binjake e Valbona Selimllarit, e cila është bërë nostalgjike dhe ka postuar një foto nga viti 1993, dy vjet pasi ishte shpallur Miss Albania. Ky model duket se i shkonte shumë Bobit, e cila mund ta marrë në konsideratë edhe tani nëse i janë mërzitur flokët e gjatë.

2F6A854C D193 4CB8 99BA F21F2878F544 53708778 23D3 4F13 9877 E36107BD6E47

A nuk duken si binjake me Matildën në këtë foto?!

Të ngjashme