Thursday, December 2, 2021

Latest Posts

Me gjithë banorët kundër,Semi nuk duron dhe shpërthen në lot

Semi duket se nuk po kalon një gjendje të mirë emocionale. Pasi tha se nuk mendon që Iliri duhet të zgjidhej si i preferuari, disa prej banorëve iu kthyen kundër, ndër to edhe Fifi.

Fifi ju drejtua me fjalët:”Mos u bëj negative” dhe këto fjalë e kanë prekur Semin.

Lotë e Semit ranë në syrin e Pajtimit i cili u perpoq ta qetësonte duke i thënë:”Edhe nëse je negative punë e madhe. Nëse do të bëhesh negative bëhu negative’’

 

Latest Posts

Don't Miss