Wednesday, January 19, 2022

Latest Posts

Me 258 km/h, aksidenti qe desh i mori jeten Gjikos!

I ftuar ne 5 Data ne Prive Gjiko ka rrefyer per here te pare per aksidentin qe desh i mori jeten ne vitin 2017.


“Ai ka qenë duke vozitur edhe ka qene fiks 258 kilometra në orë [në tunel], edhe unë ia kam vendosur telefonin te fytyra sepse doja të incizoja, edhe ai nuk ka pasur shikueshmëri të mirë …por nuk është ajo se pse ka ndodhur aksidenti. Aksidenti ka ndodhur sepse në korsinë tjetër ka qenë një veturë-marimangë me timon anglez, që nuk ka më së pari të drejtë ta vozitë atë veturë te ne sepse nuk është e bërë për këtu dhe ka qene duke e vozitur një djalë 18 vjeçar, edhe ai vetëm na është futur në korsi dhe sot e asaj dite nuk e di se pse është futur në korsi, sepse nuk ka pasur veturë përpara as anash, ai veç është futur edhe aty kemi ‘fluturuar’ në plot kuptimin e fjalës”, tregoi Gjiko.

Në fund Gjiko u shpreh se të gjithë kishin shpëtuar pa lëndime edhe pse makina ishte shkatërruar plotësisht.

Latest Posts

Don't Miss