Mc Kresha behet baba per here te dyte!

9 muaj më parë

Pasditen e djeshme Kresha dhe Erzina jane bere prinder per here te dyte.

Sipas Prive çifti është bërë me një djalë i cili ka ardhur në jetë në Kanada, ku Kresha dhe Erzina janë zhvendosur bashkë që pas martesës.

Kujtojmë se reperi dhe partnerja e tij kanë edhe një vajzë me emrin, Iza. Çifti është treguar gjithnjë shumë hermetik sa i përket jetës private dhe përveç fotove që kanë pubikuar mediat, nuk ka publikuar asnjëherë asnjë foto të vajzës.

Të ngjashme