Kryefjala Logo

Mateus Frroku propozon partneren live në “Një gotë Rose”

10 muaj më parë

Mateus Frroku i propozoi live për martesë të dashurës së tij në emisionin e artistes Rozana Radi, “Një Gotë Rose” në MCN Tv.

Gjatë një bisede të gjatë për familjen e karrierën, Mateus tregoi se nuk është shumë i kujdesshëm kur vjen puna te marrëdhënia me prindërit, e më shumë me nënën e tij.

Ai premtoi se do t’i jetë më pranë familjes dhe se pendohet që nuk i telefonon më shpesh.

Pak kohë më parë vetë Mateus zbuloi se është në një lidhje me një vajzë, të cilës sonte i ka kërkuar publikisht martesë dhe për më tepër dëshiron që së shpejti të bëhet edhe baba.

Të ngjashme