Kryefjala Logo

Marjana Kondi ndihet si vajzë e re! Sekretin e zbuloni në “Allure Beauty”

26 Tetor, 2022 | 11:45 am

Aktorja e njohur Marjana Kondi ka ndjerë nevojën për tu kthyer në rini! Por si mund ta bënte këtë? Shumë e thjeshtë me një vizitë në klinikën estetike “Allure Beauty” e cila sjell gjithmonë risi për klientët e saj.

“Allure Beauty” ka aparaturën magjibërëse që ju mban larg kirurgjisë plastike “Plexr” e cila pa dhimbje, pa kohë rikuperimi, pa kirurgji,heq çdo lloj shenje në lëkurë, zhduk dhe eleminon rrudhat, shenjat kirurgjikale, shenjat post akne, dëmtime të vjetra lëkure, shenjat e djegies, rigjeneron indet pasi rrit aktivitetin e plazmës (likuid që trupi e prodhon vetë për rigjenerim)

Momentalisht, në “Allure Beauty”, “Plexr” përdoret vetëm për efekt estetik, siç është eleminimi i çdo rrudhe, shenje bistimuluese, bën lifting dhe rigjenerim të lëkurës. Gjithashtu eleminon disa nishane që nuk janë kancerogjenë.
Tani më, “Allure Beauty”, ju jep zgjidhje çdo shqetësimi për shenjat në lëkurën tuaj dhe është klinika e parë estetike në Shqipëri që ka futur përdorimin e “Plexr”.

Marjana Kondi ndihet si një vajzë e re! Madje ju mund të shkoni të realizoni konsultën e “Plexer” falas në “Allure Beauty” dhe të merrni vendimin më të rëndësishëm të jetës tuaj!

Për të lënë takimin e radhës kontaktoni në faqen e Instagramit @allureebeauty ose në numrin e kontaktit: +355 69 211 1919
Pa rrudha, pa shenja, pa kirurgji plastike, për një lëkurë të bukur vetëm në “Allure Beauty”.

Të ngjashme