Marina tregon të vetmen ndërhyrje estetike që ka bërë…

5 muaj më parë

Marina Vjollca është një prej moderatoreve më të pëlqyera shqiptare. Prej kohësh moderon show-n “Klanifornia” ku përveçse prezantuese ka shpalosur dhe talentin e saj si aktore.

Por duke qenë pjesë e ekranit edhe Marinës nuk i ka shpëtuar pa dëgjuar pyetjen: A ke operacione plastike? Kjo pyetje iu bë edhe sot nga ndjekësit në Instagram dhe ajo u shpreh se nuk ka bërë asnjë ndërhyrje, duke shtuar se të vetmen gjë që ka bërë janë dhëmbët.
Asnjë. Dhe e di që s’besojnë. E vetmja ndërhyrje janë dhëmbët”.

IMG 1602

Të ngjashme