Kryefjala Logo

Marco Mengoni prezantues i Sanremos

6 Nëntor, 2023 | 1:41 pm

Për festivalin e tij të pestë të Sanremos, Amadeus ka zgjedhur një emër për të cilin të gjithë jemi dakord dhe që përveç bukurisë, ka talent dhe karizëm: Marco Mengoni.

Ish fituesi i Sanremod, Marco Mengoni si bashkëprezantues mendohet se do të jetë interesant për disa arsye. Për sinergjinë që mund të krijohet në skenë së bashku me Amadeus, për ironinë që Marco ka pasur gjithmonë, por mbi të gjitha për zërin që mund t’i jepte jetë një pikture me bukuri të rrallë.

Pavarësisht se si shkon, është e qartë se Amadeus i ka parë gjërat edhe këtë herë, duke u treguar të gjithëve se, për vitin e tij të fundit në krye të Sanremos, ai ka ende shumë shigjeta për të gjuajtur në harkun e tij.

Të ngjashme