Kryefjala Logo

Mami i Loredanës është fiks si nënat tona…

5 Maj, 2023 | 4:21 pm

Ajo është repere, shfaqet shpeshherë si agresive në tekstet e këngëve të saj por kur vjen puna tek nëna e saj jep llogari si të gjitha ne.

E keni parasysh kur jeni me pushime dhe nënat tuaja u kërkojnë foto?! Të njëjtën gjë kërkon dhe mamaja e Loredanës.

Prandaj të gjitha fotot që i ka çuar nënës së saj Lori ka vendosur nëpërmjet një albumi edhe me të gjithë ndjekësit e saj. Janë shumë stil dhe funny siç është vetë Loredana.

IMG 1318 IMG 1319 IMG 1320 IMG 1317

Të ngjashme