Majk ka gati këngën e re por ndjekësit e akuzojnë si kopje të Mozzik…

6 muaj më parë

Majk ka publikuar një video në TikTok ku paralajmëron një projekt të ri muzikor, duke ndarë njëkohësisht me ndjekësit e tij edhe një pjesë nga teksti i saj. Kaq ka mjaftuar që rrjeti të “ndizet” me komente duke e akuzuar reperi se këtët këngë e ka kopjuar nga Mozzik. Duke etiketuar Mozzik, ndjekësi shkruan: “Po të kopjojnë.”

Kaq ka mjaftuar që Majk të reagojë dhe të shkruaj se në momentin që do kopjojë një artist shqiptar do të heqë dorë nga muzika.

“Atë ditë që ia kopjoj tekstin një këngëtari shqiptar, e lë muzikën. Përndryshe, nuk më ka rënë në vesh prej kohësh asnjë këngë e tij, nuk është se e dëgjoj”- shkruan Majk, duke hedhur kështu edhe një “kunjë” për Mozzik.

Të ngjashme