Maestro e bën përsëri:I thotë Nitës të nominojë Olta-Kiara-Kristi

7 muaj më parë

Maestro u përfol shumë në rrjet kur i tha Oltës se nëse hapte kutinë e Pandorës të nxirrte në nominim Kiarën,Bledin dhe Luizin.
Dhe ashtu ndodhi..

Luizi madje aty shpërtheu ndaj Armaldos duke e akuzuar për pabesi.
Duket se Maestro nuk nxe mend,ai në një bisedë me Oltën dhe Nitën flet sërisht për të njëjtën gjë.
Ai i thotë Nitës se nëse ajo hap kutinë e Pandorës të nxjerrë Kiarën,Oltën dhe Kristin.

Ai e di se Olta dhe Kristi janë lojtarë shumë të fortë ndaj edhe rrjeti mendon se ai do Kiarën jashtë shtëpisë.
Video e plotë:

Të ngjashme