Luizi realizon kërcimin provokues me Diolën. Reagimi i Kiarës është epik…

2 javë më parë

Në shtëpinë e Big Brother janë zhvilluar dje disa momente nga fragmentet e filmave më të njohur dhe një prej tyre ishte edhe kërcimi i famshëm nga filmi “Dirty dancing”. Kjo pjesë provokuese është interpretuar nga Diola dhe Luisi, e cila është realizuar shumë mirë madje ka shkaktuar edhe të qeshura brenda në shtëpi.

Madje edhe vetë Kiara nuk është kursyer aspak dhe ka qeshur me lot me lëvizjet e Luizit. Mesa duket akujt mes tyre po shkrihen.

Të dy kanë patur mundësi të flasin e të sqarohen si dy njerëz të rritur dhe me siguri brenda shtëpisë do të ketë të tjera zhvillime.

Të ngjashme