Kryefjala Logo

Luizi ndihmon Kiarën të çohet nga krevati!

13 Janar, 2023 | 3:55 pm

Ndonse Kiara ka patur probleme shëndetësore, Luizi është ai që i është gjendur më pranë nga gjithë banorët.

Ndonse në rrjet po qarkullon një moment teksa Kiara do të çohet nga krevati dhe është Luizi ai që e ndihmon.

Luizi e ka marrë në krahë, dhe përpiqet ta ndihmojë pa e lënduar. Ndonse duket se edhe Kiara e pranon ndihmën e tij.

Të ngjashme