Luizi me ide të qarta:Do bëj tre fëmijë me Kiarën dhe emrat janë këto

6 muaj më parë

Luizi ndjen mungesën e Kiarës në shtëpi ndaj edhe flet për të me banorët e mbetur.
Ai zbuloi se ka folur me të dashurën e tij dhe dëshirojnë 3 fëmijë,madje ju kanë gjetur edhe emrat.

“Unë do doja 2 vajza 1 djalë se dhe djali është mirë kur është në shtëpi me motra, se bëhet më i ndjeshëm.
Dy gjëra i kam thënë Kiarës që o do e mbushim shtëpinë me çuna e të mbajmë ty si mbretëreshë, ose do e mbushim me goca dhe të më mbajnë mua si mbret.

Unë mbaroj për vajza, ia kemi gjetur dhe emrat. Një emër Lori se kështu e do Kiara, emri tjetër Katalea. Ndërsa djalit do ja vendosim emrin e një prej banorëve të BBVA për shembull Amarildo”-përfundoi duke qeshur Lui.

Të ngjashme