Luizi-Jorit: Më ke provokuar do të të nxjerrë nga shtëpia”

7 muaj më parë

U duk sikur mes Luizit dhe Jorit mund të krijohej një miqësi e mirë, por jo çdo gjë që shkëlqen është ar. Jo më larg se mbrëmë Luizi është treguar shumë i prerë me Jorin duke i thënë se ajo e ka provokuar dy herë. Një herë duke i bërë një “prank” të cilin e kishte menduar me DeaMishel dhe ajo që e ka lënduar më shumë Luizin është fakti që i ka përmenduar shpeshherë Butrint Imerin.

Jori nga ana tjetër është shfajësuar duke thënë se asnjë nga këto veprime s’ka qenë i qëllimshëm,ndërsa Luizi është shprehur se për të gjitha këto që modelja ka bërë ai do ta ndëshkojë me votë duke e nxjerrë jashtë Big Brother.

Të ngjashme