Luizi flet më në fund me të ëmën brenda shtëpisë së BBVA!

2 muaj më parë

Vazhdon seria e telefonatave brenda shtëpisë dhe emocionet janë të mëdha jo vetëm për banorët por edhe për ndjekësit.

Një telefonatë që pritej me shumë kuriozitet ishte patjeter ajo midis Luizit dhe një nga familjarët,që qëlloi të ishte pikërisht nëna e tij.

Ajo e pyet si është,e siguron se tek ata shkon gjithçka mirë dhe e inkuranon të vazhdojë.
“Normal që do vazhdoj moj burrnesh”-ia kthen Luizi
Ndiqni videon:

Të ngjashme