Luizi e nis ditën duke qarë për Efin…

2 muaj më parë

Luizi është ndër të parët konkurrentë që u zgjua sot dhe dukej mjaft i prekur për mungesën e Efit. Madje, ai shpërtheu edhe në lot, teksa qëndronte pranë Valbonës. Kjo e fundit u prek gjithashtu nga dalja e Efit nga shtëpia.

Ndërkohë dje në mbrëmjre Olta nuk denjoi as ta përshëndesë Efin e ta përcillte tek dera si të gjithë banorët e tjerë.

Më vonë gjatë mbrëmjes, ajo bisedoi me Dean për zgjedhjen e të nominuarve dhe eliminimin. “Nuk kam fjalë ta përshkruaj lumturinë”- ishin fjalët që Olta i tha Deas për daljen e Efit.

Të ngjashme