Luizi debaton me banorët: Mos e quani Kiarën “influencer”

5 muaj më parë

Sot në shtëpinë e Big Brother banorët kanë bërë një bilanc lojërash, sfidash, profesionesh etj. Dhe në momentin që po kujtonin se cilët ishin influencerat që kishin hyrë në shtëpi, Deamishel dhe Efi përmendën dhe emrin e Kiarës.

Por Luizi ka kërkuar në mënyrë kategorike që partneren e tij mos ta cilësonin si influencer por si moderatore.

Mesa duket ky term është i panjohur për artistin por Efi dhe Deamishel u përpoqën t’ja sqaronin këngëtarit i cili siç shihet edhe në video mbetet përsëri i paqartë.

Të ngjashme