Lugati e pranon: Jam me kancer!

6 muaj më parë

Gjatë Prime-in të sotëm të “Big Brother Vip Kosova” Gjon Karrica zbuloi se ne vitin 2018 ka marrë lajmin se është prekur nga kanceri.

Trajtimi mjekësor ka ndikuar edhe në pjellorinë e Lugatit i cili ka ëndërr të ketë edhe një fëmijë. Prandaj ai reagoi shumë keq kur kuptoi se Urimi dhe Alisa kishin bërë “prank” kur thanë se ata po presin një fëmijë.
Lugati ka thënë se momentalisht është mirë me shëndet i vetmi problem që duhet të rregullojë është problemi me gjumin.

Më pas, në shtëpi situata u tensionua kur Gjoni reagoi ashpër pas këtij rrengu të çiftit të cilët u shprehën se nuk e menduan gjatë këtë shaka, e cila lindi aty për aty.

Të ngjashme