Kryefjala Logo

Luftë reperesh:Në vallen e Dafinës dhe Melindës futet edhe Tayna!

14 Tetor, 2023 | 5:36 pm

Sa menduam se mbaroi,Tayna rihapi debatin e vjetër.E kemi fjalën për Dafinën dhe Melindën kur vetëm pak ditë më parë kjo e fundit i komentoi Dafit në një status pro femrave se ajo vetëm që nuk ishte femi iste.

Tayna mesa duket është lodhur nga dramat e kolegeve të saj.(harroi që një dramë e pati edhe vetë me Dafin dhe zgjati sa lufta e Trojës por nejsee)

“Shumë drama të panevojshme, si nuk po përtojnë”ka shkruar Tayna që duket sikur kohët e fundit ka jetuar me murgeshat sepse Tayna e vjetës që bënte diss-e me Rinën,Melindën e Daffin nuk është më..

 

IMG 2977

Të ngjashme