Luana thotë kush është Kim Kardashian?!

1 muaj më parë

Luana Vjollca ka marrë një pauzë nga televizioni por ka vijuar me projektet e saj jashtë ekranit të madh. Në YouTube moderatorja ka nisur një seri programesh që lidhen kryesisht me tema sociale dhe secilën temë e ka shoqëruar edhe me një projekt muzikor.

Megjithatë këto ditë ajo ka prezantuar një event në Prishtinë, ku duket në superformë me këtë fustan të zi lëkurë. Madje në InstaStory shkruan Kim Kush?!

A ju duket dhe juve se vajzat kanë shumë ngjashmëri me njëra-tjetrën?!

Të ngjashme