Saturday, October 16, 2021

Latest Posts

Lori Hoxha dhe Anxhelina Hadergjonaj behen lemsh

Lori Hoxha ka qene gjithmone ne krye te vemendjes per stilin e saj te vecante. Por sigurisht qe nuk mund te anashkalojme as Anxhelina Hadergjonaj.

Te dyja me te vecantat e tyre duket se kane bere xing. Lori dhe Anxhelina jane bere shume te ngjashme me njera tjetren. Duke filluar nga ngjyra e flokeve, ndryshimet ne fytyre por edhe stili i veshjes.

Teksa i sheh te dyja nuk i dallon dot njeren nga tjetra, ngjajne fiks si motra binjake. Por gjithesesi mund te themi se vazhdojne te jene shume te mira edhe pse na bene lemsh te gjitheve.

Po ju i dalloni dot?

Latest Posts

Don't Miss