Loredana ruan ende një dhuratë nga Mozzik!

3 muaj më parë

Mbrëmjen e djeshme Loredana ka realizuar një pyetësor me ndjekësit. Ku një ndër pyetjet që i kanë bërë ka qenë: A e ke ende unazën që të ka dhënë Mozzik?

“Po e kam ende”- shkruan Loredana. Ndonse marrëdhënia e tyre ka qenë e komplikuar dhe pas bashkimeve të shumta, janë ndarë.

Gjithësesi nuk dihet nëse kjo është një shenjë që Loredana i ka dhënë duke treguar se ka ende unazën, apo jo.

Të ngjashme