Loredana i rikthehet edhe njehere historise me Mozzik

1 vit më parë

Lidhu,ndahu,lidhu,bej nje vajze,ndahu,lidhu prap dhe ndarje.

Mes kengesh dhe dashurise me ulje ngritje,duket se heren e fundit kur u ndane ish-cifti Loredana dhe Mozzik i vune vulen lidhjes duke vazhduar secili ne rrugen e tij por gjithmone duke bashke prinderuar per te voglen Hana.

Nepermjet storyt ne Instagram,fansat kane pyetur Loredanen per Mozzikun.

“A ka diçka mes teje dhe Mozzik?”
“Jo”-pergjigjet shkurt Loredana

“Pavarësisht të gjithave, a merreni vesh kur bëhet fjalë për Hanën?”
“Duhet” -ia kthen serisht ajo shume shkurt.

Po te hapesh historikun e lidhjes mund te besojme serisht ne nje rikthim por ku i dihet..

Të ngjashme