Lirohet nga qelia Fjolla Morina e cila u akuzua për armëmbajtje pa leje, Gjykata refuzon ekstradimin për në Shqipëri

2 vite më parë

Këngëtarja Fjolla Morina ka fituar lirinë nga qelitë e burgut duke I shpëtuar një dënimi prej 6 vitësh për “Armëmbajtje pa leje’. Gjatë ditës së sotme Gjykata ka refuzuar ekstradimin e të akuzuarës për në Shqipëri duke I ndërprerë menjëhere paraburgimin e saj.

Më 17 korrik në Prishtinë ajo u arrestua dhe iu caktua nga gjykata masa e paraburgimit prej 40 ditësh. Ndaj këngëtares rëndonte një dënim prej 6 vitesh e pak muajsh burgim, pasi u kap me armë pa leje në pikën kufitare të Morinës.

Gjatë arratisë këngëtarja bëri martesë me biznesmenin Fisnik Syla i cili e ka mbështetur gjatë gjithë kohës këngëtaren duke mohuar bashkarisht akuzat e ngritura.

Të ngjashme