Linda Rama tund tallavanë te Gon Kalaja? Ngjashmëria që na habiti!

1 vit më parë

Linda Rama është bashkëshortja e kryeministrit të vendit Edi Rama. Ajo gjithmonë ka tërhequr vëmendjen me hijëshinë dhe finesën e saj.

Por pak kohë më parë në rrjet qarkulloi një video e realizuar në kompleksin Gon Kalaja, i cili është i njohur për rrymën tallava. Ajo ç’ka na tërhoqi vëmendjen ishte ngjashmëria e madhe e njërës prej grave që kërcenin krahë këngëtarit të tallavasë me Linda Ramën.

Habia ishte e madhe duke parë një grua kaq të ngjashme me Lindën që kërcen tallava, duke patur parasysh se Linda është një grua e kulturuar që nuk të jep përshtypjen që frekuenton të tilla ambiente.

Të ngjashme