Kryefjala Logo

Linda protagoniste dhe jashtë:”Santiana dhe Buci kanë aferë nga jashtë”

16 Janar, 2024 | 8:38 am

Linda Halimi, ish-banorja e Big Brother VIP Kosova, ishte e ftuar në spektaklin e të hënës. Linda tregoi se ka marrë shumë informacione pas daljes nga shtëpia dhe një prej tyre kishte të bënte me Santianën dhe Bucin.

Moderatori Alaudin Hamiti e ndaloi Lindën dhe i tha se duhet të përballet me Santianën dhe Bucin jashtë Big Brother dhe ky është informacion nga jashtë,gjë që nuk lejohet.

Të ngjashme