Kryefjala Logo

Linda plas bombën e rradhës:”Shqipja ka shprehur pëlqim ndaj meje!”

1 muaj më parë

Linda Halimi ka akuzuar Shqipen se ajo ka pëlqim për të dhe se këtë ia ka shprehur gjatë kohës që dy vajzat ishin bashkë në dush.

“Mos na çaj kokën me ato muhabet. Unë paskam pëlqim për ty e ta paskam thënë në dush. Mos fol kotësira”, ishte reagimi i Shqipes me të dëgjuar deklaratën e Lindës.

Kujtojmë se Shqipja është shprehur shumë herë se është besimtare e devotshme e Islamit dhe këto gjëra bien ndesh me besimin e saj.

Të ngjashme