Kryefjala Logo

Linda Halimi vijon me akuza ndaj kolegëve: “Ne jemi pjesë e industrisë së seksit”…

3 muaj më parë

Edhe pse ka ditë që banorët nuk i marrin për bazë deklaratat e saj, këngëtarja Linda Halimi ka vijuar duke thënë se i kanë shkruar shumë këngëtarë dhe reperë.

Ajo e ka quajtur muzikën si industri të seksit, pasi siç pretendon ajo shpesh herë është gjendur në situata jo të këndshme më shumë artistë.

Pse gënjen që e gjithë estrada të gjuhet”, ka qenë pyetja drejtuar këngëtares dhe ajo ka patur këtë përgjigje:”Jemi pjesë e industrisë së seksit, ne nëpër video klipe provokojmë, që nuk i bëjmë çdo ditë”.

Të ngjashme