Kryefjala Logo

Linda Halimi gjen sozinë, janë tmerrësisht të ngjashme…

28 Shtator, 2022 | 7:12 pm

Lindita Halimi është një nga zërat më të mirë dhe të veçantë të muzikës shqiptare. Momentalisht Linda Halimi jeton në Amerikë me djalin dhe bashkëshortin e saj. Së fundmi ajo ka publikuar në Instagram një foto, ku tregon se ka ngjashmëri me një personazh të njohur.“A duket si unë? Kjo gjë po më tremb”, shkruan Linda.

66706393 934B 49A2 B394 EF969EE501DC

A nuk ju duket dhe juve njëlloj?!

 

 

Të ngjashme