Kryefjala Logo

Liljana Kondakçi rrëfehet për ‘rivalen’ e saj skenike,Vaçe Zela

27 Tetor, 2023 | 10:47 am

Pa diskutim Liljana Kondakçi është ikona e muzikës së lehtë shqiptare por kjo nuk do të thotë se ka qënë e vetme në skenë,pasi konkurenca ka qënë e fortë.

Një nga ‘rivalet’ e saj në skenë është edhe bilbili i muzikës,Vaçe Zela.Ajo ka treguar për një moment me këngëtaren ku thotë:”Ka pasur shumë këngë të bukura por kjo ishte shumë pikante.

E këndoja me Vaçen, e kisha ‘rivale’ sepse këndonim të dyja. Dhe më e bukura ishte se Vaçja u kënaq aq shumë saqë në fund fare më tha që kur të këndohet kënga fituese e çmimit, do ta këndosh ti.”

Vaçja këndonte gjithmonë çmimet e para por këtë herë siç tregon Liljana ajo i tha:”Jo, do dalësh ti ta këndosh çmimin e parë.
Ky ka qenë një vlerësim shumë i madh për mua sepse Vaçja ishte Vaçja. Ajo ishte më e madhja që kishim.”

Një “rivalitet” për tu patur zili në fakt duke e krahasuar me rivalitetin e këngëtareve sot që i bëjnë ”diss-e” njëra tjetrës nëpër këngë dhe mundohen ti penalizojnë nëpër skena..

Të ngjashme