“Lepiu ku peshtyu”- ja cfare tha Butrinti per Kiden disa vite me pare

1 vit më parë

Ne fillimet e karrieres se tij intervistat e Butrintit ishin me te shpeshta, e ndonse fama e tij filloi te merrte hov te papritur.

Ne nje interviste Butrinti eshte pyetur nese do te bashkepunonte me Kiden apo Capital dhe me nje fytyre mos perfillese ai tha: me kurrkun!

Duke nenkuptuar qe me asnjerin, por sot bashkepunimi i tij me Kiden dhe Ledrin eshte nje nder me te suksesshmit q eu kthye ne hitin e veres. Gjithashtu sot Kida dhe Butrinti jane miq te mire!

 

Të ngjashme