Kryefjala Logo

Largimi i Robertit, Ditea: Na ka marrë malli…

12 Prill, 2024 | 5:04 pm

Ditea dhe Niko, teksa qëndrojnë në dhomën e gjumit kanë diskutuar me njëri-tjetrin rreth fermerëve.

Të dy u shprehën se Roberti i mungon shtëpisë. Ditea thotë se e ka marrë malli shumë, pasi kalonte shumë kohë me të.

Sipas tyre, pas largimit të Robertit, Albano ka rënë në qetësi, sepse bënin shumë batuta së bashku.

Pjesë nga biseda:

Ditea: Ah Robert, na ka marrë malli

Niko: Shumë

Ditea: Shpërndante shumë pozitivitet në shtëpi

Niko: Dy ditët e para e kishtëe humbur pak

Ditea: E di, edhe pak më shumë se dy ditë. Se e shikoja edhe kur bëja muhabet dukej që nuki ishte në terezi

Niko: Dy-Tre ditët e fundit e tregonte qartë

Ditea: Rrinte veç në krevat shtrirë. Tani do jetë duke bërë kokrrën e qejfit

Niko: Po dhe nëse na sheh na mungon. Shumë bosh shtëpia pa Robertin

Ditea: Bashkë me Albanon hidhnin prisnin batuta.

Të ngjashme