Kryefjala Logo

Ky është personazhi i parë që po mendon të hyjë në “Ferma Vip”…

18 Janar, 2024 | 12:39 pm

 

Është pak por e sigurt që “Ferma Vip” nis së shpejti. Emra që lakohen për moderatorë, për personazhet që do të jenë pjesë e kësaj superaventure, e mes tyre e gjeni dot kush është?!

Po, ai që po mendoni, Sazan Guri. Në një intervistë për “ABC e mëngjesit” ai ka pranuar se ka marrë një ftesë për të qenë pjesë e “Ferma VIP”.

“Refuzova ftesën e një programi që ka të bëjë me fermat. Por kot e refuzova, kam ngarkesë të madhe ditore. ”Ferma” do të ishte mirë sepse kishte një çmim 100 mijë euro dhe nëse do ta fitoja do t’ia vija akademisë”, ka thënë ai.

842B76DA 2D4F 4839 B9BE D9BD7C96C2D7

Të ngjashme