Kush eshte polici shqiptar qe “çmendi” Beniaden?

1 vit më parë

Beniada ka qene e ftuar ne Ferme me Ervin Kurtin.

Gjate drekes ajo ka treguar se ka qene me makine me dajen dhe eshte ndaluar nga furgoni i policise.

“Ai polici ishte nje cop yll, ua sa yll ishte”- tregoi Beniada.

Me tej policet kishin deklaruar se ishin fansa te saj. Epo duhet ti gjejme policin Beniades tani.

Të ngjashme