Kryefjala Logo

Kush është më e vogël Marina apo Marget

1 vit më parë

Nëse mendoni që Marget është e vogla e shtëpisë së Marinës dhe Getit, gaboheni. E vogla e shtëpisë është vet mami Marina, që kur ha llokum me arra bëhet e gjitha pis, siç bëhen bebat.

Nuk na besoni ja tek i keni faktet…

811A4D22 D292 470D A664 16A2699B3650

Kjo ishte foto më “funny” që pamë këtë mëngjes ndaj e ndamë edhe me juve…

Të ngjashme