Kryefjala Logo

Kur të shikoni si i shkruan tekstet Ylli Limani do shkriheni!

14 Qershor, 2022 | 10:48 am

Ylli Limani është këngëtari nga Kosova që me muzikën dhe tekstet ka rrëmbyer zemrat tona dhe të mamave tona.

Numëron shumë hite dhe bashkëpunime të suksesshme dhe autor i disa këngëve shumë të mira në treg.

Duke marrë parasysh se Ylli i këndon më së shumti dashurisë,gjithmonë kemi menduar “Kush ja thyen zemrën Yllit?” ose “Pale sa i mërzitur ka qënë kur e ka shkruar këtë tekst”

Në TikTok po bën xhiro një video e tij ku tregon si i shkruan ai në të vërtetë dhe na besoni…Nuk ka asnjë zemër të thyer aty!

Të ngjashme