Kur të shihni intervistat e tyre do ta kuptoni nga ndryshon Adrola nga Capital T

12 muaj më parë

Pasigurive të një djali bëni mirë të mos u përgjigjesh fare, ashtu siç ka zgjedhur të bëj edhe modelja e njohur shqiptare, Adrola Dushi. Reperi Capital T ka qenë i ftuar në “Më lër të flas” dhe ka thënë prerazi se mes tij dhe modeles së njohur nuk ka asgjë përveç miqësisë. Një fjali që edhe ai vet se beson, po hajt po ja marrim për të mirëqenë.

E kundërta ndodhi me Adrolën, edhe ajo ka qenë e ftuar në të njëjtin program por e kaloi më me sportivitet intervistën pa dhënë deklarata të prera, por duke lenë të kuptonte se mes tyre ka diçka të bukur.

Adrola njihet për sinqeritetin dhe çiltërsinë që e karakterizon e në këtë pikë nuk mund të gënjente veten mbi të gjitha publikun që e do dhe mbështet, siç bëri dje Capital T.

 

Të ngjashme