Kuqezi në Liverpool…

5 muaj më parë

Albina Kelmendi dhe familja e saj kanë filluar rrugëtimin e tyre në Liverpool, me shpresat për ta përfaqësuar denjësisht Shqipërinë në skenën e Eurovisionit. Shqipëria bëri provat e para në këtë skenë, dhe nga pamjet që ka publikuar faqja e Eurovision shohim që të gjashtë anëtarët e grupit janë të veshur me të zeza ndërsa në skenë mbizotëron edhe ngjyra e kuqe.
Familja Kelmendi do të performojnë në gjysmë-finalen e dytë të Eurovisionit, me 11 maj, e 14-ta në rend. Këtë edicion, Eurovisioni mbahet në Liverpool në Britani të Madhe.

Të ngjashme