Wednesday, January 19, 2022

Latest Posts

Krize me Donaldin, flet Trixa: Zoti eshte i madh!

Donaldi dhe Trixa duket sikur kane ndare gjerat mes tyre por situata eshte bere paksa e sikletshme ne shtepi.

Trixa ka vendosur te flase me vajzat dhe shprehet se sido qe te shkoje situata Zoti nuk e ka hedh kurre dhe eshte i madh per njerezit e mire.

Fjale keto me te cilat duket sikur Trixa inkurajon veten me teper.

Latest Posts

Don't Miss