Kristit nuk i ndahet shpirti!Ikën të takojë bionden striptiste

5 muaj më parë

E mbani mend natën e beqarisë të Luizit?
Besoj se e mbani mend që ai që e shijoi më shumë ishte Kristi,i cili u afrua me një nga vajzat bionde..

Epo çfarë t’iu themi më,me daljen nga shtëpia,Kristi është nisur drejt vendit ku ajo punon dhe të faktuar e ka bërë Jori e cila e ka filmuar duke qeshur me të madhe.

Në video vjen makina e cila ndalon dhe merr vetëm Kristin dhe se çfarë ndodh pastaj …nuk është puna jonë ta dimë!(apo jo?)

Të ngjashme