Kristi-Kiarës:”Ti ke ardhur e korruptuar”

6 muaj më parë

Një debat i ri ka plasur në shtëpi dhe protagonist shikon Kiarën dhe Kristin.
Ndryshimi i Kiarës i ka bërë të gjithëve përshtypje,por është Kristi ai që ja thotë në fytyrë atë që çdokush mendon.

Kiara ka mbrojtur veten duke thënë se banorët kanë përfituar nga edukata dhe mirësia e saj sepse e kanë shkelur me këmbë.
“Mirësia jote?Ti ke ardhur e korruptuar!”-ia kthen Kristi.
Ndiqni videon e plotë:

Të ngjashme