Kryefjala Logo

Krist Dragoti zbulon sekretet e adoleshencës: Droga më bëri paranojak!

16 Dhjetor, 2023 | 12:40 pm

Kristi Dragot Aliaj e konsideroi qëndrimin ne BBV si traumatik dhe shkatërrues.

Kristi zbuloi për “Glamour Zone” dhe një pjesë të kaluarës së tij që nuk dihej më parë nga mediat. Pikërisht, mosha më kritike për çdo person, siç është adoleshenca.

Ester Bylyku: A ke eksperimentuar ndonjëherë me lëndët narkotike?

Kristi Dragot: Po, absolutisht. Është pjesë e adoleshencës dhe ke nevojë të kuptosh që nuk janë gjithmonë gjëra pozitive.

Ester Bylyku: Konkretisht, cilën ke provuar?

Kristi Dragot: Hashashin dhe nuk më pëlqeu sepse më bëri paranonjak. Më bëri një Krist që nuk doja të isha, dhe mua më pëlqen ky që jam.

Të ngjashme