Kryefjala Logo

Krisje midis Argjirës dhe Gracianos?Detajet që çuan në dyshime

6 Prill, 2024 | 10:39 am

Graciano Tagani dhe Argjira Spanca jane padyshim një nga çiftet më simpatikë të showbizit, pasi gjithnje dyshen e shohim më të dashuruar
dhe suportues ndaj njeri-tjetrit.
Mirëpo, një moment i Gracianos në BBV ka bërë që te lindin dyshime.

Ndërsa dëgjonte në oborr këngën e Alban Skenderaj, Graciano nuk ka mbajtur dot lotët. Ju mund të mendoni se ky është një moment dobësie sepse i mungon partnerja,por nga kontrollet që bëmë mund të jetë diçka tjetër..

Pasi Graciano ka hyrë në BBVA3,Argjira ka qënë në një udhëtim vajzash dhe postimet e saj kanë qënë vetëm rreth këtij udhëtimi duke munguar një postim mbështetës për Gracianon,siç e bëri intensivisht herën e kaluar.

Gjëja tjetër që u vu re është mungesa e pëlqimeve në postet e Gracianos që prej ditës që ai rihyri në shtëpi dhe madje fotot mes tyre janë fshirë,përfshirë edhe propozimin që i bëri balerini…
E vetmja gjë e mbetur në rrjet janë reels që ata kanë sëbashku.
Krisje midis çiftit?

Të ngjashme